Home sweet home!

Nu är jag hemma igen efter en galet bra&underbar vecka i Åre! Mör i hela kroppen och trött, men det är så det ska va! Träffat nytt(och "gammalt") skönt folk och haft riktigt härligt väder i de underbara backarna! Soligt nästan varje dag och sista dagen var det +grader på toppen. För min del blev det både bräda och blades detta år pga skada. Fick även live underhållning i backen, det var ju nämligen Damer world cup Alpint samtidigt, häftigt att se live hur sjukt fort de åker i backen. Men slut babblat - Här är lite bilder från veckan:



Fem minuter efter att bussen börjat rulla så sov de här brudarna, hade inte ens kommit ut ur Norrköping. Trötta tjejer, hah.


För er som inte vet så rasade en sittlift i veckan, vi kom till platsen innan skotrarna hunnit komma. Väldigt läskigt. Ingen skadades som tur var men det var lite småläskigt att åka sittlift efter olyckan.. heh.















Den brantaste ravinen, fick lite panik när man kom fram till backen, men vi tog oss ner!






Blev väldigt många bilder.. men enjoy! kan utvärdera veckan med orden: galen. underbar. varm. kall. klockren. läskig. kul. suverän. händelserik. pain. toppen!



The plånka is at home! - Nu, efter att ha sett Solsidan blir det Wallander med onyttigheter!


/ LOVE Bergenbranten

HAPPY BIRTHDAY

mina två små kusiner fyller faktiskt 18 år idag!!!!
visst är dom snygga!!
/ E

friday I´m in love!

äntligen fredag! dock är jag fortfarande sjuk och ska besöka doktorn idag, men ja gnäller inte för det. synd att jag varit borta från praktiken nu sista veckan ändå, väldigt rolig praktikplats faktiskt. rekomenderas! nu är det iaf loooov!! vilket ska bli helt awesome! becca ska ju till åre så henne kommer man ju inte få träffa, men men. sen är det inte alls mycket kvar i skolan nu innan grekland/student/party!
bild sen klassfesten, lisfis och jag!
/ E

paint my body black..

vi är sugna och vi ska!







/ E

Lite kärlek och lite Åre

Vad ska man säga om dagen då.. känns alltid kul att vara singel denna dag. Haha, nevars. Blir en mysig singeltjejkväll för mig ikväll. Känner även att Emma kanske smittat mig lite... inte kul. Får hoppas det går över snart! Får ju inte vara sjuk nästa vecka eftersom jag åker till åre! Kommer bli en helgrym vecka! Umgås med folk och åka massa bräda, Som jag längtat!!




Måste bara säga att jag har förälskat mig lite i den här låten efter helgen.. !

'


/R
<object style="height: 390px; width: 640px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/7zp1TbLFPp8?version=3"><param name="allowFullScreen" value="true"><param name="allowScriptAccess" value="always"><embed src="http://www.youtube.com/v/7zp1TbLFPp8?version=3" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="640" height="390"></object>

All night long

Helgen har varit riktigt bra. En riktigt lyckad klassfest blev det i fredags med våran underbara klass! Hade grymt kul, dans, härligt umgänge, skratt, slutade med utgång. Bra kväll!
Tänkte att jag skulle lägga upp lite bilder från kvällen...






/R




valentines day with varma koppen

själv hemma, genomförkyld, känns som huvudet väger ett ton. har hittat några nya bästavänner, dom heter näspray, näsduk, panodil och varma koppen!! världens bästa alla hjärtans dag <3



love / E


study day!

Idag har vi studiedag som vi (kors i taket) faktiskt användt för lite pluggande. vi har nämligen gjort klart en betygsmatris till vårt praktikarbete. visst det tog lite tid och några koppar te/choklad men nu är det gjort, vi är
duktiga.

vi drömmer oss även bort till varmare breddgrader, till en längtad semester med sköna brudar, grekland är vårt i en vecka! dessa underbart snygga brudar ska också med, plus ivonis som ja tyvärr inte hittade någon bild på! vi ska äga, vi ska röjja och vi ska sola i mängder !!




yeah!

/ E&R

it burns in my eyes

jag har sedan gårdagens praktik en mindre vacker syn fastbränd på min näthinna. rebecca förklarar det rätt bra i inlägget under men ni skulle bara veta. jag fick som sagt se hela showen, hela balleten, hela paketet, host host. hur kan man glömma att ta på sig badbrallorna innan man går ut i en simhall full med människor??! visst jag höll på att kissa på mig av garv, men usch! varför va det just jag som var tvungen att stå där utanför herrarnas omklädningsrum.

först låtsades jag som att inte se honom och gick raskt därifrån men vart då självklart stoppad av två simmare som sa att dom just sett en naken karl gå genom simhallen? Då fick jag självklart dra till med ett, VA ? OJ DÅ SKA JAG SÄGA TILL..
idag hoppas jag på en mer påklädd praktikdag, jobbar 4-10!
/ E

Han är ju naken!

Idag på badet hände det något ganska odd.. Jag var inne på damavd. och när jag gick in i simhallen möttes jag av Erik (personal) och en naken man i 70årsåldern! Japp, ni läste rätt. Sprittsprångande naken gick han där, fast när jag såg honom höll han för.. ni förstår. Men Emma däremot fick se hela showen! Haha. Men sanningen var att stackrn hade glömt badbyxorna i bastun, han tänkte inte på att han var naken. Måste säga att jag tyckte synd om honom, men han verkade inte tänka mer på det efteråt. (y)


/R

en grå liten tant!

BARA FÖR ATT JAG FYLLER 19 ÅR IDAG!!!!!



Bjuder på lite bilder från förra helgens utgång ^^







VI VET ATT VI ÄR SNYGGA

NU BLIR DET SMÖRGÅSTÅRTA I MÄNGDER, KALAS. LATER!

/ E

Iphone eller Htc...?

Idaag ska jag kolla mobiler! frågan är.. htc eller iphone? är det egentligen nån stor skillnad? htc är billigare... iphone känns mer som en statusgrej att ha just nu, haha. Så trots att jag tänkt väldigt läänge att jag ska skaffa en iphone så kanske man ska ta och sticka ut (lite) med en htc? japp, svårt val..
VS

Ikväll blir det utgång igen för min del! Fira min kära kusin Alicia som fyllde 18 år i torsdags, så.. NU KÖR VI!

Jag&Alicia


Jag&Alicia

En låt jag gillar...

Plumb - Cut


I'm not a stranger
No I am yours
With crippled anger
And tears that still drip sore

A fragile flame aged
Is misery
And when our hearts meet
I know you see

I do not want to be afraid
I do not want to die inside just to breathe in
I'm tired of feeling so numb
Relief exists I find it when
I am cut

I may seem crazy
Or painfully shy
And these scars wouldn't be so hidden
If you would just look me in the eye
I feel alone here and cold here
Though I don't want to die
But the only anesthetic that makes me feel anything kills inside

I do not want to be afraid
I do not want to die inside just to breathe in
I'm tired of feeling so numb
Relief exists I find it when
I am cut
Pain
I am not alone
I am not alone



Tänkte att jag slänger upp 2 bilder från den lyckade utgången i lördags också, dock har ju emma typ alla bilder som togs.


Dagen Har varit helt okej. Både Emmsan och jag har varit väldigt trötta, och så har vi fått plocka hår! blä. Inte långt kvar nu tills tösen fyller 19!
Nåt annat kul som hänt är att min hemska mattelärare har fåt sparken, vilket jag är helt överlycklig för! WEI. Få hoppas på att nästa är bättre... Förresten så har min nyförlovade mor och hennes karl kommit hem från Kap Verde, usch vad blek jag känner mig! menmen, skönt att ha dom hemma. :)

Nu blir det sängen och jag hoppas på att går att vakna imorgon.. så trött.
Godnatt

Love

/ R

RSS 2.0