HAPPY NEW YEAR!

GOTT NYTT ÅR ALLA!

nu ska jag straxt bege mig ut till helgenäs med de allra finaste tjejerna  för att välkomna det nya året. hoppas att ni får en underbar nyårsafton!









love eddis

headphones

har precis haft lite fredagsmys, käkat tacos och spelat kort. imorgon ska jag välkomna 2012 med massa fina brudar på ladyg's lantställe (helgenäs). det blir gala middag, bastu, bad tunna, dricka, spel osv. föresten så fick jag dessa hörlurar i julklapp av pappis.

love E

make love with the stars

hello homies!

idag är jag uppe med tuppen, ska besöka vårdcentralen nu såhär på morgon kvisten. efter blir det frukost på bladgatan och sen vidare in mot nkpg för lite mellandagsrea.

förresten så märkte jag imorse att det kliade fruktansvärt på höften, och vad fasen tror ni att det är ?! jo en fästing! I december, wtf !

love E


ursäktar för dålig Xmas uppdatering

yooo !

Vill först ursäkta för riktigt dålig uppdatering nu de senaste veckorna. har hänt lite för mycket i min vardag så jag har tyvärr inte haft tid. som tur är har ju min blogg homie bergenbrant bloggat lite under julen !

tänkte bara säga att min jul har varit väldigt mysig och bra med god mat, fina paket, party, släkt, vänner . kanske slänger upp lite bilder på några av mina fin fina klappisar senare <3


här är lite av alla mina jul bilder !

love E

Juletid!!

Denna julen har verkligen varit den bästa jag haft, den spenderades både hemma och hos Erik. Som vanligt blev det massa mat, fika och familjemys! Som julen ska se ut helt enkelt. Juldagen blev det kameraköp och myskväll hos pojken och annandagen blev det en mysig fotodag! Tänkte visa lite klappar jag fått som är tagna med den nya kameraan, riktigt NÖJD med den!
Äntligen har jag någonstans att ha sminket!
Som vanligt blev det även lite pengar, vilket gick till min nya fina kamera.
Denna helt underbara klocka fick jag av min älskade, blev helt överlycklig och överraskad! Så länge jag velat ha en klocka men bara inte blivit av att jag köpt en. Blev lite kär i denna. Åhh vilken underbar kille jag har känner jag bara.
JulDagen bestod av
Bilder från dagens fotodag kanske läggs upp någon annan dag. för nu ska jag soova!
Nattinatt.
RebeccaB

electronics hassle

Idag blev jag sådär sugen som man bara blir några gånger om året, på att spela wii. Så jag åkte till bror min och hämtade vårt wii, dock visste han inte var "Zelda" var, och det var ju just det jag var sugen på... menmen. När jag kom hem kopplade jag ihop allt MEN upptäckte att en sladd saknades, så var tvungen att vänta med att spela tills David slutade jobbet så jag kunde få den. Senare följde jag med mamma&Janne till media markt och då kunde jag inte stå emot utan köpte mig spelet och David kom dit och lämna sladden. När jag sedan kommer hem för att ÄNTLIGEN få spela så upptäcker jag att man måste ha en extra del för att KUNNA SPELA. Så mammsen och jag åker tillbaka, extra grejen finns inte så får köpa en ny spelkonsol och åker hem, lite fattigare. Nu när jag äntligen ska få spela upptäcker jag att man inte fick med sig batterier juh, tålamodet börjar försvinna. Till sist hittar mamma några gamla batterier som nästan är slut -> ÄNTLIGEN ska jag få spela.. LYCKA... fick spela ett litet tag i alla fall (innan batterierna dog).
wii alltså, krångligt&dyrt.. men kul. 
Godnatt!
/ Rebecca

5 Dagar Kvar

Snart är det juuul, bara fem dagar kvar. Dock är ju julen så kort. man räknar ner i en hel månad och efter en dag är allt slut. skumt.menmen.
Förresten så har det ju varit ganska dålig uppdatering här på sistone, och jag tänkte bara säga att efter jul när jag köpt min efterlängtade systemkamera så ska det bli ändring på det!
Love R.

Carry you home

Har heelt gått och förälskar mig i den här låten och moas version!




Carry you home

Trouble is her only friend and he's back again.
Makes her body older than it really is.
She says it's high time she went away,
No one's got much to say in this town.
Trouble is the only way is down.
Down, down.

As strong as you were, tender you go.
I'm watching you breathing for the last time.
A song for your heart, but when it is quiet,
I know what it means and I'll carry you home.
I'll carry you home.

If she had wings she would fly away,
And another day God will give her some.
Trouble is the only way is down.
Down, down.

As strong as you were, tender you go.
I'm watching you breathing for the last time.
A song for your heart, but when it is quiet,
I know what it means and I'll carry you home.
I'll carry you home.

And they were all born pretty in New York City tonight,
And someone's little girl was taken from the world tonight,
Under the Stars and Stripes.

As strong as you were, tender you go.
I'm watching you breathing for the last time.
A song for your heart, but when it is quiet,
I know what it means and I'll carry you home.
I'll carry you home.
See ya/ R

Life's a bitch

"Host, snörvl", ligger typ sjuk i sängen, hatart! Men då har man ju tid att blogga... Helgen har varit braa, inte hänt så mycket. Kollade runt lite på mediamark igåg eftersom jag är vääldigt sugen på kamera, lite kul att kunna lägga in bilder här också. så efter jul när jag fått lite ekonomiskt bidrag ska jag ta och köpa mig en.
Jag var även en sväng på synoptik med Erik för att hitta glasögon till honom... Det slutade med att både han och jag ska på synundersökning på tisdag, ehe... men det är väl min tur. Hela min släkt har ju det.
Love/R

I can´t sing so I dance my butt off



WELL-BEHAVED WOMEN RARELY MAKE HISTORY!

LATER E




all good things are wild and free

ME LIKE !















love E

snö, försvinn!

nu har det kommit snö, fasen! jag som hade hoppats på en grön jul iår. men får hoppas att det räcker
med den snön som kommit nu. snö = kallt!
igår var jag faktiskt i stan och köpte lite julklappisar, så nu är jag nästan helt klar, skönt. nu ska jag
straxt dra iväg, och sen ikväll blir det boxercise (om det nu stavas så) på fotbollsträningen.
later EE

En Mysig Vinterdag (ännu en)

Hejjjj gott folk!
Igår gjorde jag julkola. När man bara jobbar extra lite ibland så får man försöka ha lite mini projekt så det inte lir fööör segt. Så jag hade en liten juligdag! (ännu en) Dagen började med att jag åt risgrynsgröt till frukost (det är så gott!) sedan bakade jag julkola, mumms, och dagen avslutades med lite julklappstittande med Erik. Så ja, en riktigt mysig juligdag.. + att vi fick årets första snö på kvällen!! nu är den väl dock borta.. men
får hoppas den hittar tillbaka!
Love R.

life is too short for you to be boring


helgen har varit chill, med mys, skräckfilmer, mat, fotbollsträning, glass m.m.
nu har jag precis målat naglanra och ska dra på mig mina glasses, slänga mig i soffan och se på film, är ensam hemma!
¨
love emma

happy birthday

grattis farfar på födelsedagen!
nu ska vi straxt åka in till norrpan för kalas hos f&f, hoppas på att det blir gott fika! min farmor gör de godaste bullarna :D
förresten, halsbandet jag har på mig hittade jag i farmors smyckesskrin förra veckan, visst är det fint!
love emma

I love the dark

yoyo!
jag är trött, trött, trött! har precis slängt i mig lite käk och ska nu slänga mig i sängen och se ett avsnitt top model. idag har jag städat och möblerat om ute hos daddy. har ju självklart pluggat lite också, hittade dock inte mina glasögon så nu har jag ont i huvudet, men jag har hittat dolm nu iaf. imorgon drar jag in till nkpg på kalas, kära farfar fyller ju år. efter det blir det nog skräkfilm och mys i norralund. yeah!
love emma

Chillout

Hejhopp! Idag blir det en åktur till Linköping, först ett litet sjukhus-besök och sedan träffa systern! Är lite nervös för om jag kommer hitta till sjukhuset bara.. fast i dag åker jag i goood tid.

Och jag är så sjukt sugen på en spa-helg! Nu på sistone har jag fått jobba mycket, vilket betyder pengar. Vilket känns underbart eftersom jag har fått snåla i några månader. Så nu jobbar jag gärnet på att få Erik att vilja åka på en mysig spa-helg med mig. haha.
Love. ReBeccaB

RSS 2.0