En sådan där bra helg, ni vet.

Hejhopp! Denna helg har varit riktigt bra, gårkvällen blev spenderad i Hävla med melodifestivalen och tunna badande med härligt folk, riktigt mysigt. 
Och denna dagen till ära blev det lite frisbeegolf, för första gången i mitt liv, och man kan väl säga att det gick lite sådär, var sjukt nära på att kasta rakt på en äldre gullig tant.. som tur var hade hon inte hunnit sätta sig på bänken, annars hade den verkligen plickat henne. (den åkte precis under/bakom henne typ, haha, sjukt.) 
Efter det åkte vi hem till hern och gjorde semlor, och guu va' gott det blev!
Dagen avslutaden självklart med onyttigheter och denna, bra film!
Imorgon väntas en lång skoldag så nu blir det verkligen sängen! 
God natt
Sov sött
Dröm om alla småkrym ni mött.

//R

Here it is

Sa ju att jag skulle lägga upp en bild... Bättre sent än aldrig, haha! Här är den iaf. tattoon. känner mig väldigt nöjd, längtar lite till att man kan börja ha shorts på sig nu faktiskt, hihi.
Nu har den äntligen typ läkt också, UNDERBART. Visst att man visste att det skulle göra ont att göra den men GAH, läkningsperioden var värre, det har kliat helt sjukt mycket!! och det visste jag inte attdet skulle göra. hehe.
NU ÄR JAG REDO FÖR SOMMAREN, Komsikomsi!
.
Annars då, i dag skulle det bli praktik för min del trodde jag, men icke. Sjukdom kom ivägen för företaget. Men i morgon blir det av. Måste erkänna att det är rätt skönt och behövligt med lite ledigt ändå och att inte behöva plugga till tenta, första veckan på länge som jag slipper det. Även väldigt skönt att ha klarat båda tentorna som varit, hallelujah!
Ha det fint!
/R

RSS 2.0