Dagen och dess inköp.

Dagens inhandlade outfit! 
Idag har jag varit på stan med min kära mor - det blev ett dyrt men tjänade dock en hel del. Köpte Skinnjackan på MQ på halva priset (värde 1500 kr), Jeansen på Sisters 30% rea (värde 1200 kr) och ett par örhängen, små ugglor för 50 kr. kände att jag hade en sådan där dag när man bara har flyt.. när vi kom hem bjöds det på finmat och efterrätt också. Och i kväll kommer Erik hem från fjällen så då får jag träffa honom också. Så kan bara säga att den här dagen har varit väldigt bra! hoppas ni med haft det... Hejs!

Rebecca

FikaMys!

Igår var jag med dessa fina tjejer nedan, hade väldigt roligt. Vi är som gamla skvallertanter ibland, alla babblar i mun på varandra. Men det är så det ska vara. tror alla ämnen mellan himmel och jord kom upp! Tack för en mycket trevlig fikastund bruds!
Rebecca

hög på hostmedicin

hellooo!!

ursäktar för riktigt dålig uppdatering från min sida, men nu är det så att jag har åkt på en lättare lunginflammation och sover mest hela dagarna. men fick massa medicin och grejer igår så hoppas på att det släpper snart. dock får jag ju inte vistas utomhus förrns jag mår bättre så börjar ju bli lite trött på att va hemma.

ja va också tvungen att säga ifrån om cupen som vi ska spela på söndag i Söderköping, men hoppas innerligt att jag mår bättre tills dess så jag iaf kan heja på mina tjejer!!

love E


Study-day!.. again

Idag är det skelett som gäller. Har tänkt att jag ska lära mig... åtminstone lite ben namn i alla fall! Men att varje liten utbukt, inbukt, tagg, hål, skrovlighet ska ha ett eget namn, what's up with that?! ae, en dag kanske det fastnar. det är ju trots allt två veckor kvar till prov. 
IKVÄLL blir det sh'bam med hajja och gabban, så då får jag mig en liten paus, LYX.
Hittade lite gamla bilder nu när jag kollade.. Tjejer, i sommar måste vi göra om detta!! 
Och vi måste börja ses på onsdagarna igen.. Saknar er.
En flummig våffelkväll med lättroade tjejer.
Så himla tuff.
Nu ska jag återgå till plugget, byee. 
R

Spa-helg!

Okej, det var ju så att jag var på spahelg för några veckor sedan, men har inte hunnit lägga upp några bilder. Så nu gör jag det. Enjoy. hehe.
Väldigt olika kvalitet på bilderna, ni får ursäkta, men när jag inte hade kameran till hands fick mobilen duga.
Framme!!

Det skulle firas. Vin&Choklad.

<3
Fint ska det va!
Duo-behandlingen, en fick massage medans den andra låg i badet bredvid. När vi skulle byta plats och vattnet skulle bytas, bjöds det på mousserande vin utanför, mysfaktor på högnivå.
Tog en liten promenad runt området i det mysiga vintervädret innan vi åkte hem.
Och jag roade mig lite med att fota... typ allt. som vanligt. Men man måste ju träna för att kanske till sist bli lite bra på det.
Wonder Winterland
Innan vi åkte hem stannade vi ett tag i Vadstena,
mysigt och fint ställe alltså!
Slutligen blev det hemfärd, hade i alla fall en helt perfekt helg!
Tack min käraste.

Love
Rebecca

Bara att hoppa in i pluggandet

Hemma-studie-veckan är i full gång! Inte lite jag behöver lära mig. Skelett, muskler, fysiologi, anatomi osv.. men det ska nog gå! hoppas jag... Så det är vad jag har gjort idag... och fortfarande gör. I morgon börjar dagen bra, jag ska nämligen äntligen färga håret, och klippa det lite. Alltid lika kul. Sen tillbaka till plugget!
Hejsvejs!
R

killing me softly

hejsan!

idag mår jag faktiskt lite bättre, febern är inte lika hög. så hoppas på att det släppt tills imorgon. idag har jag varit hos min pappa, gått igenom hans enorma filmförråd. eftersom jag fortfarande har lite feber så blir det en lugn mys hemma kväll, med god mat & ostbågar hemma hos min far!


love E




sleepless nights

hola!

febern verkar inte vilja lämna min kropp, lever på ipren & jordgubbs te. hoppas det släpper snart, inte kul att vara sjuk.

love E


en elefant som dansat tango på mitt huvud

yoyo!

kände mig hängig igår efter mitt besök hos optikern. de goda nyheterna är att jag ser som en höök i mina glajjor de dåliga nyheterna är att jag fått feber. så nu ligger jag nedbäddad i soffan med massa te & film!


later E

I can see you

hola amigos !

alla vi som inte ser lika klart som ni andra måste ibland besöka optikern, vilket ja ska göra idag!









/ E

loneliness

ensam hemma i norralund, skönt. det blir soffmys med film, te & popcorn! brist på bilder så här får ni en på sur eddis och en snygg på rallylisa!


bara för att det va knutgubbe igår!

jag, liiz & mirelle klädde ut oss till 3 snygga rallybrudar :D


a while ago..

Nu var det ett tag sen jag skrev, ber om ursäkt för det! Men jag har inte hunnit. Vet inte om jag har nämnt att jag skulle börja plugga men nu har jag gjort det i alla fall. Jag ska bli massageterapeut! Och denna veckan har varit helt galen, skolan är väldigt bra men i början är det extremt mycket. Så jag har varit heelt slut i huvudet och kroppen efter skoldagarna.
Nu sitter jag framför datorn hos Erik medans han gör sig iordning, hans morfar fyller nämligen år så vi ska dit.
Spahelgen blev en super helg också, tänkte göra ett eget inlägg, när jag orkar och har tid(när nu det blir), med det och bilder.
Är dessutom nyklippt, och nästa vecka ska tatuering bokas, galet. skulle gjort det i fredags men de fick för sig att att stänga 4 just den dagen... sämst.
Men det var allt för mig för nu!
Pöss, R

bakery

jag må va usel på att laga mat, men jag är en jävel på att baka !!

 

 

love E

 


ny duschad chey

trött och hungrig efter kvällens fotbollsträning ! nu blire lite kvälls krubb .










love E


haircut

yoyo!

idag pallra jag mig upp klockan halv 8 för att åka och klippa mig nere i viken. det var verkligen
svinkallt & halt ute imorse, -9 grader! frös nästan fingrarna av mig när jag stod och skrapa rutorna.
håret vart iaf rätt bra, inte så mycket skillnad, lite kortare och utväxten borta. nu ska jag bara chilla
ett tag innan det är dags att dra sig upp mot fotbollsträningen.
love eddis

Spafint!

Idag har jag förberett mig för spaaa. Det är ju nämligen så att Erik och jag ska på en underbar och mysig spaweekend i helgen, lördag-söndag. Ser galet mycket fram emot det. Jag blev även väldigt nöjd med mitt resultat från att ha blandat lite nagellack! Det var allt för mig! Pöss. R

Torsdagsgott!

- avocado - skinka - creme fresh - majonäs - peppar - salt - salladskrydda = GOTT

yeeeeeeesssss!!!

BARA FÖR ATT JAG TOG KÖRKORT IDAG :DDD


Love eddis


Woop Woop

Nu ska jag bege mig till staden för att träffa snygg-Malin! MYS
Hejs
Rebecca

God Fortsättning..

Gott nytt år!!.. Eller god fortsätning kanske... Idag ska jag äntligen lägga in lite bilder från nyårskvällen! Hade en riktigt mysig kväll med underbara vänner. Det blev middag, skratt, spel, kärlek och så lite raketer!... och lite blod. Det är den förklaring ni får, resten får ni se på bilderna! Kvällens outfit blev...
Lös-ögonfransar på! man måste ju passa på när man kan få vara lite extra fixad.
Välkomstdrinken! Blev riktigt god faktiskt.
Daniel: "Kan du ta kort på mitt finger, ser inte hur det ser ut." ajaj... "Varför har du inget plåster på det?" Daniel: "råkade elda upp det när jag skulle tända cigarren.." hmm, hah.
Kärlek.
Helnöjd med kvällen, Tack alla som gjorde den!
Love. R

hiding behind a dreamcatcher

Everything will be okey in the end.
If it´s not okey, it´s not the end.









love E

we will stand strong

första dagen på 2012 !
gårdagen var kanon, nyåret firades på helt rätt sätt, fina vänner, god mat, mängder skratt osv..

vid tolvslaget befann sig alla 8 brudar i badtunnan och skålade för det nya året, vi omringades också av raketer som husen runt om oss sköt, då blev lisis nöjd! tyvärr tog jag själv inte några bilder knappt, men jag får försöka sno lite från liz som hade systemkameran med. här kommer iaf några bilder från min kassa iphone kamera.  

 

 

PUSS EDDIS

 


RSS 2.0