lovesisters..

saknar min kusinvitamin, dumt det där med att flytta 85 mil hemifrån..





Bild från nyår 2009/2010

/ E

smart-ass!

Rebecca har en förmåga att övertänka saker hela tiden.
Ex.  Vad händer då? vad säger jag då? skulle jag kunna göra så då?


KONVERSATION

E: Det kommer gå bra, sluta övertänk allting bara becca, slappna av!
R: Ja jag vet, jag skulle vilja ha din hjärna  Emma, du tänker inte så mycket..
E: hmm ? tack eller??

fortsätt simma fortsätt simma...

WE LOVE OUR SWIMSUITS!

RB
EE
bilder från dagens simskola.
/ E

vad? vart? vilken vak?

gårdagens tyngsta arbete. hugga ut en isvak i utomhusbassängen. lite tungt när isen är sisodär 12 cm tjock. men är man envis så kan man åstadkomma allt här i världen!
KÄRLEK TILL STÖVLARNA <3

/ E

graffiti...

dag på badhuset = zumba, bodypump, svettiga, varma, blöta, klordoftande, russinfingrar, trötta, hungriga, träningsvärk = snyyyyggga!

/ E

bubble!

igår blev det bubbelpol, ångbastu och annat chill efter praktiken. är redan inne på vecka 3 av praktiken går sjukt fort! nu ska jag straxt pallra mig till bussen i snöovädret som vi har här i gusum idag, börjar 2 sen blir det sleepover at beccas place again. just nu drömmer jag mig bort till våran solsemester veckan innan studenten, ska bli så skönt att dra iväg!
detta är hotellet vi tjejer ska bo på, som btw ligger precis vid stranden!
/ E

Brun ska man va på studenternas da..

Bokat och klart! Blir en grekland lagom till studenten för Emma, mig, Ivona, Moa och lisa. sola. bada. shoppa. umgås. party. god mat. sola.bada. leva livet helt enkelt! Kommer bli en klockren vecka!





Förresten så drog Alicia och jag på en spontan bio igår kväll. Vid 10 i sju när vi var på donken efter att ha suttit på Ehouse i 3 timmar, kom vi på att bio skulle vara kul. Så gick "Love and Other Drugs" kl 7, fick platser längstbak nästan i mitten i en liten salong, klockrent.
Kan säga att jag rekommenderar den filmen! Riktigt bra! Älskar Jake Gyllenhaal och Anne Hathaway också, grymt bra skådisar. Å Blev lite kär i Jake Gyllenhaal alltså...




Don't blow away.

SLEEPOVER @ beccas place! chill med mängder utav earl grey te. Vi äger just nu 2 totalt utpumpade kroppar, mycket trötta! Idag fick vi även ge några ungar stryk, de fick för sig att det skulle vara coolt att klättra upp och dyka från vattenfallet. Först tänkte vi låta dom dyka, men sen ändrade vi oss när vi kom på att vi var tvungna att hoppa i det kalla vattnet ifall de skulle slå ihjäl sig..
Meen vi tycker om badhuset! Dock känner man sig som en inlagd svamp efter ett tag, blött överallt! men sånt är livet. Obs! Blås inte iväg.
Måste allt säga att det är väldigt mysigt på badet på morgonen!

/ R&E

Ät inte gul snö.

Idag var det Body Pump som gällde! Jag är inte speciellt mycket för grupp pass, men det är grymt bra träning och man går igenom hela kroppen.
Tänkte även lägga till att jag igår äntligen hämtade mitt körkort! Så tänkte lägga till en liten bild på det. 
Dags för Emmsan att skaffa sig ett sånt kort? Blir ju 19 om några veckor. ;)


Tänkte också ge ett litet tips:
Väldigt bra och lätt att använda! Man ritar bara på det vita på nagelspetsen som med en penna. Slipper man att det ska bli kladdigt och dant. 4av5 toasts. (Y)

/ R

ZUMBA!

Kanon dag på praktiken, riktigt kul faktiskt. lite jobbigt att behöva gå upp så tidigt eftersom de tar över en timme för mig att åka in till nkpg.
Vi har gjort lite allt möjligt idag. simskola, spola av, vattenkrig, godisraster. Men sen fick även rebecca och jag pröva på ett Zumba pass, riktigt roligt faktisk, men jobbigare än vad man tror! Imorgon blire sovmorgon eftersom vi jobbar 14.00 - 20.00, sen blire bodypump vid 5!
/ E

När har man köpt för många telefoner av 3?

Jag skulle nog säga när man känns igen på mio av en personal som jobbat på 3...

(En personal kommer mot oss på mio och kollar på mamma och går fram)

kille: Du känner inte igen mig?
Mamma: hmJo... från 3?!
kille: ja, haha.
blabla..

Alltså när en personal på mio kommer fram och känner igen mamma för att han har jobbat på 3 och har sålt många telefoner till henne, då är det illa! haha. (min kära mamma är lite teknikfreak)

Förövrigt har det varit en slapp och skön söndag, som söndagar brukar se ut alltså. Bortsett från att vi firade lite på "Butler's hörna" ikväll. En fin restaurang här i Norpan. Firade att vårt hus är helt sålt och klart, nu är det inte vi som äger det längre! Blev riktigt god mat med efterrätt och flaska vin. Mycket mysigt!

3 weeks!

idag är det exakt tre veckor kvar tills min 19 års dag. hur frustrerande är inte det, vad har man gjort under dessa 19 år?? jo gått i skolan och pluggat,   när man väljer ett program som hälsa & idrottsprogrammet måste man ändå plugga vidare för att bli något. visst det kommer att bli awesome att ta studenten med bästa klassen men vad väntar efter det?? mer plugg. nej inte direkt för min del iaf, ska jobba och leva livet ett år! sen får vi se vad som händer. aja tur att man lever i nuet, så nu när 2 sega viken brudar lämnat mitt sovrum så är det dags att fokusera på praktiken på badhuset imorgon!
tänkte slänga in lite bilder från mitt 18 års kalas med bästa viken brudarna! ett helt år sen nu, shit vad tiden går!
Jag och kusinvitamin!

fellet som inte vill vara med på bild.
fellet som inte vill vara med på kort.

haha gaggs & weström
/ E

sotarligan ^^

Bilden får säga allting efter knutgubbe igår. fler bilder kommer,  togs tyvärrr inte fler med min bästa mobilkamera!
Skönheter!
emms, lisis och gaggs.
/ E

sträck ut din hand

ikväll sträcker vi ut våra händer till alla vi känner
eller nää fan
men nu taggar vi iaf tycker jag, taggar för knutgubbe!
en god vän sa till mig:

"vi tar vår viska, men vi ska inte ut och fiska
ut och gå knut, tills vi blir slut
sprit ska vi dricka, grus ska vi slicka
fulla framåt vi ska fara och fan va fina vi ska vara"

tycker det räcker för att beskriva kvällen,
då säger vi så då, hej!

//Anonymous

Finally! Som jag längtat till backarna med snö...

Äntligen var det dags att åka lite bräda i backarna igen! Var en heldag i romme med skolan, var riktigt kul. Fart, vurpor, lyckade hopp, misslyckade hopp, trevligt sällskap, dock var även en trasig buss inblandad. (vi kom en timme sent p.g.a. att bussen krångla. menmen. 


Apropå skidåkning tänkte jag berätta om det klantigaste jag har gjort när det gäller skidåkning:

När jag gick i 6an (tror jag) åkte jag sittlift upp med tre kompisar. Är fortfarande förundrad över hur detta kunde ske med tanke på att jag hade snowblades på mig också... Men i alla fall, när vi skulle gå av riktar jag mina blades rakt ner. Detta leder till att jag fastnar med bladesen precis innan plattformen där man går av och hamnar på mage på plattformen. I panik försöker jag kravla mig bort från liften, som är på väg att åka över mig.
två av mina kompisar har gått av, men en sitter kvar. Så märker hon att marken försvinner och tänker "jag måste hoppa av" så hon hoppar av och hamnar På mig. så vi kravlar i panik från liften och lyckas precis komma bort från den innan den åker över oss.
Och precis när vi klarar oss stannar de liften. (Y)
'
Vet inte hur mycket ni förstod men det var en ganska komisk händelse i alla fall. Haha. (;
/ R

knutis!

knutgubbe på lördag, en av de roligaste dagarna på året! tänkte visa lite pictures från förra årets knutis!

 

/ E

SICK SICK !

Ja var sjuk igåroch är sjuk idag. att ligga hemma helt själv hela dagarna måste vara det absolut tråkigaste som finns. vad gör man då? jo, häller i sig mängder av te, och plöjer igenom varje film som finns i huset! dock börjar filmerna ta slut nu, och va fasen ska jag göra då.. hmm

senaste filmen jag använde som bot mot min rastlöshet.



HAHA, ja rätt okej slökollar film. riktigt roligt faktiskt! Sen är det ju ingen nackdel direkt att Penn Badgley är med!

/ E


Full fart!

ojoj, vilken fullspäckad dag det blev. Haft första lektionen i matte C och fått en helt värdelös och är galet sträng lärare, känns som att vi är hundar som han ska disciplinera.
Stressa till badet var nästa som gällde. Hade det rätt segt. Rolig. Långtråkig. Men helt ok. Emmsan är sjuk också så det gör ju det hela lite segare, även om folket på badet är helsköna! 

Efter att sedan ha varit hemma i en halvtimme var det Narnia i 3D på schemat. Bra, inte den bästa jag sett kanske men helt klart godkänd! nuu blir det allt sängen, med tanke på att jag ska upp om ca 6 timmar..

Go'Natt !
Måste bara säga att jag älskar min kära mobil kamera också. Vilka bilder! (y)


/ R

badhus och fläskpannkaka!

toppedag på badhuset idag med många shyssta människor (älska bilderna becca la in)! tycker att det luktar så gott på badhus, konstigt.

 By the way så spillde jag precis ut halva fläskpannkakesmeten i ugnen, lyckat.. så nu luktar det badhus, klor och bränd pannkaka, mummmma!

Måste bara slänga in en rolig bild, badhuspersonalen tar verkligen säkerheten på allvar!



/ E

Skyll inte på praktikanten!

Jarrå, då var praktiken äntligen igång! kan ju inte påstå att jag saknar lovet... eller? 
Anyway, vi har haft en bra första dag. Alla var riktigt schyssta och det var en skön miljö. Det var även väldigt varmt och skönt, härligt, en kall vinter som denna. Vi fick ca tre uppgifter: 
1. skrubba bort klor kanten då en bassäng.
2. spola av damavd.
3. plocka skräp på damavd.
Detta tog sammanlagt 1 timme kanske, så kan inte klaga. Att ha praktik på badhus är att rekommendera.
/ R

Goodbye my lover...

Trodde det skulle bli en riktig slapp-dag idag, men icke. Blev lite åkturer. Valde tapet till mitt nya rum. Hälsade på farfar. Och gymmet, som jag idag har en väldigt härlig träningsvärk av.. Ooch så sa jag ju farväl till vårt kära radhus som vi bott i, ca 5½ år. Lite minnen där. Känns lite småsorgligt, men nu blir det en ny start och det känns ju bra såhär i början på året!
(dock bor vi inte i nya lägenheten än, eftersom den inte är färdigbyggd. Men det är en annan story)

/ R

New year, new happenings...

Som Emma sa så har vi ju praktik imorgon, kommer bli några riktigt lyckade veckor tror jag!
Här har ni lite pics från den lyckade fredagskvällen också! Då firade jessica och invigde "Puls". ;) Kan säga att både jag och emma var riktigt nöjda över kvällen!









/ R

X-mas break is oover..

imorgon blir det centralbadet i stan 6 veckor praktik för becca och mig! det kommer bli kanon. bada, bada, spa, simskola, gym, sola plus lite städning. vi kommer ha roligare än roligast.. är det skönt att slippa skolan i först 6 veckor praktik och sen 1 veckas sportlov?? ja tack..



/ E

bloggarna börjar blogga.. together

ny blogg nya möjligheter..

The beauty of the dark, is the beauty of you.
I dream of dreamind dreams of you but nightmares always block the view.
I can't sleep, no.

Where is the light in your deep dark room?
A shock of light could save you from the shadow.
Why is the dark behind the moon?
Out of reach until the light is shattered.



party igår och vi säger bara. smärta. svett. kladdigt. hett. killar. rök. blod. ostbågar. donken. poliser och taxi!
men så himla underbart!




Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0