Home sweet home!

Nu är jag hemma igen efter en galet bra&underbar vecka i Åre! Mör i hela kroppen och trött, men det är så det ska va! Träffat nytt(och "gammalt") skönt folk och haft riktigt härligt väder i de underbara backarna! Soligt nästan varje dag och sista dagen var det +grader på toppen. För min del blev det både bräda och blades detta år pga skada. Fick även live underhållning i backen, det var ju nämligen Damer world cup Alpint samtidigt, häftigt att se live hur sjukt fort de åker i backen. Men slut babblat - Här är lite bilder från veckan:Fem minuter efter att bussen börjat rulla så sov de här brudarna, hade inte ens kommit ut ur Norrköping. Trötta tjejer, hah.


För er som inte vet så rasade en sittlift i veckan, vi kom till platsen innan skotrarna hunnit komma. Väldigt läskigt. Ingen skadades som tur var men det var lite småläskigt att åka sittlift efter olyckan.. heh.Den brantaste ravinen, fick lite panik när man kom fram till backen, men vi tog oss ner!


Blev väldigt många bilder.. men enjoy! kan utvärdera veckan med orden: galen. underbar. varm. kall. klockren. läskig. kul. suverän. händelserik. pain. toppen!The plånka is at home! - Nu, efter att ha sett Solsidan blir det Wallander med onyttigheter!


/ LOVE Bergenbranten

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0